Mars Commerce logo
ALARMNE NAPRAVE Na tej strani je 17 izdelkov.

Detektor gibanja

Detektor dual teh. * Detektor je imun na hišne ljubljenčke (do24kg) z dosegom 10 m * Idealno za zimske vrtove ali sobe z velikimi steklenimi prostranstvi * Na voljo v različnih frekvenčnih pasovih za odpravo navzkrižnega mikrovalovnega pogovora * V skladu z EN50131-1 * Vključeni nosilci za zaščito pred posegi


Dodatni podatki
Manual

Centralna enota

Druga generacija inteligentne nadzorne plošče s štirimi komunikacijskimi kanali, nov zmogljiv procesor, potrojena zmogljivost pomnilnika in dvojna zmogljivost flash pomnilnika. Hub Plus spremlja delovanje vseh detektorjev Ajax in takoj opozori lastnika in varnostno podjetje. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje. Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov. Opozorilni alarm.


  • Povezava do 150 detektorjev in 50 kamer
  • Dodate lahko kar 99 uporabnikov
  • Ustvarite 25 skupin za upravljanje varnosti prostora
  • Uporablja Wi-Fi, Ethernet, WCDMA in GSM za pošiljanje alarmov
Dodatni podatki
Manual

Brezžična tipka za paniko

Ajax Button brezžična tipka za paniko za hiter odziv pri klicu na pomoč ali sprožanju alarma. S sistemom proti nenamerni aktivaciji. Z zaščito proti prahu in madežom. Povezava s HUB-i (Hub, Hub Plus, Hub2, Rex).


Dodatni podatki
Manual

Tipkovnica

Brezžična tipkovnica na dotik se uporablja za vklop/izklop varnostnega sistema Ajax. Vgrajena je blizu vhodnih vrat, da omogoča hiter dostop. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje. Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov. Opozorilni alarm.


Dodatni podatki
Manual

Ojačevalnik signala

Ajax Rex je brezžični ojačevalec signala, ki razširi komunikacijsko razdaljo Ajax naprav s Hubom do 2-krat. Ima vgrajeno tamperaturno zaščito in baterijo, ki omogoča do 35 ur delovanja brez zunanjega napajanja. Preverjanje pristnosti za preprečitev ponareditve. Detekcija motnje signala in enkripcija frekvence. Opozorilni alarm sabotaže. 2x poveča domet HUB-a.


Dodatni podatki
Manual

Detektor za steklo

Majhen brezžični detektor, ki opozarja na razbito steklo. Nameščen je na razdalji 9 m od okna in filtrira dogodke, ki povzročajo lažne alarme. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje. Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov. Opozorilni alarm. V črni in beli barvi.


Dodatni podatki
Manual

Detektor gibanja

Brezžični PIR detektor gibanja, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora v dom ali pisarno. Detektor je pritrjen na steno pred vrati, okni in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje. Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov. Opozorilni alarm. V črni in beli barvi.


Dodatni podatki
Manual

Detektor gibanja

Brezžična kombinacija gibanja in detektorja razbitega stekla. Naprava pomaga zaščititi objekt pred vsiljivci, ki vstopajo skozi vrata in okna, ter spremlja trenutno stanje stekla. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje. Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm. V črni ali beli barvi.


Dodatni podatki
Manual

Centralna enota

Centralna enota (HUB) brezžičnega protivlomnega sistema z integriranim LAN in Dual-SIM 2G/3G/LTE in WiFi komunikatorjem, omogoča dodajanje in delovanje z do 200 brezžičnih elementov, 25 skupin (particij) max 200 uporabnikov, 64 scenarijev. Vgrajena back-up baterija. Podpira video verifikacijo z uporabo MotionCamera detektorjev. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje.Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov. Opozorilni alarm.


Dodatni podatki
Manual

Centralna enota

Naprava zbira informacije o delovanju detektorja v šifrirani obliki, analizira podatke in v primeru alarma obvesti lastnika sistema in centralno nadzorno postajo v samo milisekundah. Za pošiljanje alarmov centralni nadzorni postaji in lastniku sistema uporablja Wi-Fi, Ethernet, WCDMA in GSM. Pošlje obvestilo v primeru izgube električne energije in deluje do 15 ur z rezervno baterijo. Preverja delovanje detektorjev vsaj vsakih 12 sekund.


Dodatni podatki
Manual

Senzor gibanja

Dual Tech Detektor (PIR+MW) * funkcija samodejne občutljivosti in digitalna temperaturna kompenzacija, izbirni EOL (End Of Line) upori, AND / OR tehnologija, trikratna LED indikacija * Notranja uporaba


Dodatni podatki
Manual

Senzor gibanja

Žični notranji 12-metrski detektor z dvojno tehnologijo z zaščito zaznave hišnih ljubljenčkov * Na voljo stenski / stropni nosilci * IFT tehnologija preprečuje lažne alarme


  • Območje zaznavanja: 12 m / 85,9 °
  • Izbirna / samodejna občutljivost
  • Digitalna temperaturna kompenzacija 52 con 3D optike
  • Popolna pokritost brez mrtvih kotov
  • Prilagoditev široke napetosti od 9 do 16 V z zaščito pred povratno povezavo polarnosti
Dodatni podatki
Manual

Brezžični alarmni komplet

AX PRO Kit (868MHz) · DS-PWA96-M-WE x 1 · DS-PKF1-WE x 2 · DS-PS1-E-WE (Blue) x 1 · DS-PDP15P-EG2-WE x 2 · DS-PDMC-EG2-WE x 1


Dodatni podatki
Manual

Brezžični alarmni komplet

AX PRO KIT · DS-PWA64-L-WB x 1 · DS-PKF1-WB x 1 · DS-PDP15P-EG2-WB x 1 · DS-PDMC-EG2-WB x 1


Dodatni podatki
Manual

Centrala

AX PRO podpira komunikacijske metode Wi-Fi, TCP / IP in GPRS / 3G / 4G. Podpira tudi Hik-ProConnect, Hik-Connect, Hik IP sprejemnik, Hik IP sprejemnik Pro in Hik-Central, ki se uporablja za trgovine, hiše, tovarne, skladišča, pisarne itd.


Dodatni podatki
Manual

Senzor gibanja

Dual teh. detektor * Enforcer dvosmerna brezžična tehnologija * Takojšnji dvosmerni nadzor naprave (ITDC)* Samodejna občutljivost


Dodatni podatki
Manual

Brezžična alarmna centrala

Podpira do 32 brezžičnih vhodov - 4 brezžični razširjevalniki. Ponuja več načinov komunikacije: LAN + Wi-Fi + GPRS


Dodatni podatki
Manual